Vi samarbetar bland annat med studieförbundet Folkuniversitetet. De står för en del av scenutrustningen och kontakter med band samt spridning av information. Vi får även ekonomiskt stöd och rådgivning från dem då vi rapporterar in våra musikrelaterade kulturarrangemang till dem.

Studiefrämjandet står för de lokaler vi oftast håller våra möten i, dvs Kulturhuset Klossen på Ålidhem i Umeå. Via studiefrämjandet får vi även kontakt med många andra föreningar som arbetar med liknande saker eller mot liknande mål.

16406969_10154150571781135_880329474634170786_n

Föreningen Earth Organisation for Sustainability är en visionär grupp som stödjer flera olika projekt som strävar mot en hållbar framtid. Vi samarbetar med dem kring några av programpunkterna under festivalen samt tar del av deras stora erfarenhet och kunskap kring organisation, finansiering och projektverksamhet.

Backfors Gård är ett till stor del självförsörjande jordbruk som utmärker sig genom sitt användande av arbetshästar istället för maskiner. De håller även kurser i konsten att arbeta med brukshästar samt ridskola och läger. Gården ligger som namnet antyder i Backfors i nära anslutning till det övriga festivalområdet och aktiviteter hålls även där under festivalen.

Bildresultat för bjurholms kommun logotyp

Bjurholms Kommun arrangerar med hjälp av flera andra etablerade föreningar i Bjurholm årligen Bjurholmsdagarna med marknad och en mängd olika aktiviteter under första helgen i Juli – den helg vi även valt att lägga vår festival.

Bildresultat för malmerproductionsBildresultat för malmerproductions

Malmer Productions sköter ljud- och scentekniken under våra arrangemang.

Bildresultat för jaqstudios

JAQ studios är en grupp personer som gör bland annat film och musik som visas upp under festivalerna.  Vi samarbetar även kring ett av deras stora projekt som kallas Beyond som innebär att en dubbeldäckad buss ska byggas om till portabel scen och turnébuss! Våra organisationer stödjer varandra genom spridning av information av våra olika projekt och ett utbyte av arbetskraft och kunskaper. Tanken är att buss-scenen ska vara del av Kvickrot 2018!

Bildresultat för naturskyddsföreningen logotyp

Naturskyddsföreningen arrangerar aktiviteter under festivalen.

 

Advertisements